Bielsk Podlaski

Ah, mooi Polen … vandaag verhuizen we naar Podlasie, waar ik tijdens de sessie voor Unidevelopment twee hete, zomerse en mooie dagen heb doorgebracht. De eerste dag is Bielsk Podlaski zelf, terwijl ik op de tweede dag zonder een specifiek plan door velden, bossen, dorpen en hobbels dwaalde, ik liep van de ene kerk naar de andere <! – moore ->, ik stopte midden in de kwetterende velden met ritselend graan of vergelende lupine ❤️ Ik reed op rotsachtige en volledig onverharde wegen (soms denkend dat mijn navigatie helemaal gek was en dat het alleen maar bedoeld was om me naar een andere te leiden kerk, om uiteindelijk “Herb Corner” te bereiken. Het is allemaal in de volgende galerijen en aan het begin Bielsk Podlaski … 🙂 Dus een beetje stedelijk, een beetje idyllisch, een beetje van het communistische tijdperk 😉

Foto’s: Katarzyna Slomka, Straw Art