Podlasie – langs de route van kerken langs de weg

Ah, mooi Polen … we vervolgen onze reis door het prachtige Podlasie, waar ik twee hete, mooie zomerdagen heb doorgebracht. De eerste dag is Bielsk Podlaski, die ik in de vorige galerij liet zien, terwijl ik op de tweede dag door velden, bossen, dorpen en hobbels dwaalde zonder een specifiek plan, ik liep van de ene kerk naar de andere, ik stopte midden in geruimde velden
met ritselend graan of vergelende lupine ❤️ Ik reed op rotsachtige en volledig onverharde wegen (soms denkend dat mijn navigatie helemaal gek was en dat het me alleen maar naar een andere kerk zou leiden 🙃 In deze hoekjes stond de tijd stil. Stilte, vrede, zingende vogels, verfrissende bries, het ruisen van bomen … nostalgie. Prachtig! Ik nodig je uit voor het tweede deel van de Podlasie-stro’art-reis 🌞🌼

Photographs: Katarzyna Słomka Straw Art